Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hago Limburgs Mooiste Familietocht

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste Familietocht

Hago Limburgs Mooiste Familietocht Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Een van de mooiste Familietochten in het zuiden van Limburg. Hago Limburgs Mooiste organiseert elk jaar voor jong en oud de Familietocht. De route kan het best worden gereden met een stadsfiets, mountainbike of E-bike. 

Helaas is het niet mogelijk om de route op je racefiets te doen vanwege verschillende onverharde wegen. Op deze prachtige route rij je langs de mooie groengebieden in en rond Parkstad en de route is bijna compleet vlak. Tijdens de familietocht heb jij de regie. 

De route is circa 40 kilometer lang, maar onderweg heb je de mogelijkheid om de route in te korten naar 25 kilometer. Onderweg biedt de organisatie op enkele locaties verfrissende drankjes aan. 

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
2021
juli 3
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website