Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten

Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Het parcours van Hago Limburgs Mooiste is in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten uitgezet. Slechts één keer per jaar is er de mogelijkheid om deze grindpaden, boswegen en hellingen in Limburg voor MTB doeleinden te gebruiken.

Je hebt de keuze uit drie verschillende afstanden; 45, 75 of 110 kilometer. De MTB route is een 110 kilometer lange tocht over bospaden en grindwegen in mooie delen van Zuid-Limburg. Op de 110 kilometer route zijn drie servicepunten voorzien. 

Het is voor je mogelijk om de tocht in te korten tot groene routes van 45 of 75 kilometer. Nieuw dit jaar is dat de 110 kilometer en 75 kilometer route door het mooie gebied rondom Strijthagen fietsen. Een zeer uitdagend stuk! 

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
2021
juli 3
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website