Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hago Limburgs Mooiste Race Toertochten

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste Race Toertochten

Hago Limburgs Mooiste Race Toertochten Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Je hebt de keuze uit de blauwe, gele, rode of oranje route. Elke route heeft zijn eigen unieke afstanden en hoogteprofiel. De blauwe route is er in een 70, 100 en 130 kilometer variant. Zeer geschikt voor de niet-getrainde fietser die niet na elke bocht een helling tegen wil komen.

De gele route is wat pittiger. Je hebt de keuze uit 110 en 150 kilometer. Het eerste gedeelte van deze tocht is tamelijk vlak, maar let op: het venijn zit hem in de staart! Zowel bij de 110 als 150 kilometer stelt je als deelnemer je kuiten op de proef.

De langere routes zijn geschikt voor de gevorderde fietsers. Bijvoorbeeld de rode route met een 140 en een 180 kilometer variant. De oranje route bedraagt 220 kilometer, start op de rode route en gaat op het Drielandenpunt over op de gele route. 

Een extreem zware uitdaging, alleen voor de allersterkste die méér dan 4.000 hoogtemeters kunnen wegtrappen!

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
2021
juli 3
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website