Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Lucius & Amaka en het verloren fresco van Coriovallum!

Heerlen Bezoek website

Lucius & Amaka en het verloren fresco van Coriovallum!

Lucius & Amaka en het verloren fresco van Coriovallum! ThermenmuseumHeerlen 045-5605100 Naar de website
Lucius en Amaka wonen in Coriovallum en zijn beste vriendjes. Samen met Felix, de hond van Lucius, spelen ze graag in en rond het badhuis. Het badhuis was in de Romeinse tijd prachtig versierd met mozaïeken en fresco’s. 

Een fresco is een soort muurschildering. Door de jaren heen is het fresco van het badhuis echter zoekgeraakt. Lucius en Amaka hebben hulp nodig om het weer in elkaar te zetten. Kom jij Lucius en Amaka helpen om het fresco van Coriovallum weer compleet te krijgen? 

Tot snel en ga dan aan de slag met allerlei opdrachten waarmee je alles leert over het museum en het badhuis. Op ontdekkingsreis door het Thermenmuseum!

Overzicht

Prijs

Deze tocht is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en erg leuk om samen met ouders en/of opa & oma te doen. Per tocht: € 2,-.

Data 29-4-2021 t/m 31-5-2021
Contact
Thermenmuseum, Heerlen
045-5605100

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website