Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Poefel Plaza

Heerlen Bezoek website

Poefel Plaza

Poefel Plaza Vitrine SCHUNCK GlaspaleisHeerlen Naar de website
De vitrine van SCHUNCK Glaspaleis biedt van 20 december t/m 24 januari het podium aan Poefel Plaza; een performance die je niet onberoerd zal laten. Het is een peepshow, een kijkdoos en een theatervoorstelling in één. 

Een warme, kleurrijke en extravagante etalage waar je kunt genieten van een show waar niks te koop is. 

Volgens kunstenaar Simone Schuffelen is Poefel Plaza 'een oliebollenkraam zonder gebak, maar met een heerlijk zachte vulling. Een bombastische, kleurrijke memory lane' waarin Schuffelen reflecteert op het 30-jarig bestaan van Cultura Nova. 

Schuffelen is beeldend kunstenaar, maar omschrijft zichzelf als artiest, comedian, multitalent en fulltime human and lover. Haar werk laat zich niet onder één noemer vangen. De ene keer is ze dragqueen Lady Louise, de andere keer zanger bij LosDQ. Eén ding is duidelijk: de rode lijn in haar werk is de persoonlijkheid van Simone zelf.  

Met absurdistische advertenties in de publieke ruimte, swingende talkshows, once in a lifetime dinners of feestelijke, doorgaans extravagante optredens gaat Simone het gesprek aan met het publiek.

Op meerdere momenten zal Schuffelen in de vitrine verschijnen voor een spontaan optreden. Maar ook bij afwezigheid van de kunstenaar nodigt de vitrine je uit als kleurrijke kijkdoos vol verrassingen tijdens de donkere winterdagen. 

Overzicht

Data 20-12-2020 t/m 24-1-2021
Contact
Vitrine SCHUNCK Glaspaleis, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website