Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

ProuTboys

Heerlen Bezoek website

ProuTboys

ProuTboys SCHUNCK GlaspaleisHeerlen Naar de website
ProuTboys is een doorlopend project van fotografe Ilvy Maijen. Zij fotografeert homo- en transjongeren met als doel hen te stimuleren en te inspireren om zichzelf te zijn. Zij moedigt hen aan zichzelf te laten zien en het verhaal van hun coming out te vertellen. 

In haar portretten toont Maijen zowel de kwetsbaarheid als de innerlijke kracht van deze jongeren. Ilvy Maijen (1976, Maastricht) is een autodidact fotograaf en GZ-psycholoog. Ze maakt het liefst portretten maar houdt zich ook bezig met natuurfotografie. 

Terugkerende thema’s in haar werk zijn eenvoud en kwetsbaarheid. Als psycholoog is ze gefascineerd door mensen en hun verhalen, wat een grote drijfveer is voor haar photo essay-fotografie. Heerlen is gedurende de hele maand september gaststad voor Limburg Pride 2021.

Overzicht

Data 3-9-2021 t/m 30-9-2021
Contact
SCHUNCK Glaspaleis, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website