Reprise van het fotoproject: De Woonkamers van Heerlerheide

Heerlen Bezoek website

Reprise van het fotoproject: De Woonkamers van Heerlerheide

Reprise van het fotoproject: De Woonkamers van Heerlerheide IBA Informatiecentrum, Promenade 14Heerlen 06-30941969 Naar de website
Tot en met 8 juli is de reprise van de fototentoonstelling De woonkamers van Heerlerheide te bezoeken in het IBA-Kantoor aan de Promenade in Heerlen. 

Je bent van harte uitgenodigd om de ruim dertig woonkamerportretten van buurtbewoners met eigen ogen te bezichtigen. Entree is gratis! De keuze voor de wijk Heerlerheide is mede ingegeven door het feit dat de fotograaf hier de eerste jaren van zijn leven opgroeide. 

Met dit project wordt het menselijk kapitaal getoond. De kwetsbaarheid en kracht van mensen die er leven. Trots laten zij zich zien en nodigen zij uit om te verbinden. Je mag over de spreekwoordelijke drempel hun huis binnenstappen.

Het woonkamerproject opent daarmee zowel letterlijk als figuurlijk deuren. Door de projecten van Tackenberg in de openbare ruimte raken buurtbewoners met elkaar in gesprek, worden sociale structuren versterkt en wordt de onderlinge cohesie bevorderd.

Overzicht

Data 1-6-2022 t/m 8-7-2022
Contact
IBA Informatiecentrum, Promenade 14, Heerlen
06-30941969

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website