Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Schwellmann Ambiance | Mike Moonen

Heerlen Bezoek website

Schwellmann Ambiance | Mike Moonen

Schwellmann Ambiance | Mike Moonen SCHUNCK GlaspaleisHeerlen Naar de website
Zijn werk loopt uiteen van installaties tot collages met tekeningen, foto’s, animaties, beelden, muziek en magazines. Geen ruimte of object is ongeschikt. 

Een opgezet veulen, een springkussen voor een rodeostier of een uitgebreide collectie aanstekers: Mike gaat er het liefst meteen mee aan de slag. 

Iconische vormen uit de pop- en straatcultuur én banale huis- tuin- en keukenvoorwerpen komen veel voor in zijn collages en installaties. Hij verzamelt, duwt, schuift en verhuist totdat het schuurt en wringt. 

In dat proces schraapt Mike de uiterste hoeken van zijn hersenen om jou de voorkant van de onderkant te laten voelen. In de vitrine van SCHUNCK presenteert hij de installatie SCHWELLMANN AMBIANCE. 

Met keukens, waterfonteinen en witgoed. En natuurlijk een zwangere hamster… Gedurende de looptijd van de installatie verzorgt Mike diverse diners uit het kookboek dat hij samen met de band LosDQ maakt.

Overzicht

Data 26-1-2022 t/m 13-2-2022
Contact
SCHUNCK Glaspaleis, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website