Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Heerlen Bezoek website

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch Dreesch 1Heerlen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
Op het fraaie landgoed TerWorm ligt deze hoogwaardig gerenoveerde, luxe vakantiewoning voor tien personen. Met hart en ziel is deze voormalige woning omgetoverd tot een bijzondere, exclusieve vakantiewoning en vormt samen met de beheerderswoning een waar pareltje in het gebied. 

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Dreesch 1, Heerlen
043-4559075
Accommodatie

Zodra je de vernieuwde trap van hardsteen en mergel oploopt kom je in de hal. Aan de rechterkant bevindt zich de zit- en eetkamer. Grenzend aan de zitkamer ligt de eetkamer. Via de zitkamer bereik je de prachtige half open keuken. Vanuit de hal gaat de houten trap naar de bovenetage. Hier zijn vier slaapkamers, drie badkamers en één separaat toilet gelegen. De vijfde slaapkamer op de begane grond is toegankelijk middels de binnenplaats.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

De keuken heeft een zeer gezellig, huiselijk karakter met als pronkstuk in het midden een ruim werkeiland. Het eiland is voorzien van een dik granieten werkblad, met aan de voorkant drie barkrukken waardoor dit een fijn plekje is om gezellig een glas wijn te drinken tijdens het gezamenlijk bereiden van een heerlijke maaltijd. 

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vakantiewoning Hoeve den Dreesch. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website