Brunssummerheide Geel NM7 Brunssum

Heerlen Download deze route

Brunssummerheide Geel NM7 Brunssum

Heerlen Wandelroute 2,3 km Makkelijk
Loop deze eenvoudig begaanbare wandelroute vier keer in het jaar, en je ervaart de schitterende Brunssummerheide vier keer op een totaal andere manier! De Brunssummerheide is met zijn vennen, bossen en zandvlaktes al een prachtig veelzijdig natuurgebied, maar doordat hij zich ieder seizoen in andere kleuren hult, blijf je ervan genieten. Zie het frisse groen en het gele speenkruid met eigen ogen uitlopen in de lente, vergaap je aan de eindeloze paarse heide in de zomer, verwonder je over de vurige oranje herfstkleuren of haal een snelle frisse neus en een warme wafel bij het Bezoekerscentrum in de winter. Alleen de gele paaltjes blijven hetzelfde.
Laura bezoekt Brunssummerheide 13 maart 2019

Samen met haar kidspanel bezoekt Laura de Brunssummerheide. Ze zijn onder de indruk van de mooie omgeving en de vele (kinder)activiteiten die je hier kunt beleven. Gaan jullie mee op pad? 

Lees de blog

Overzicht

Start- en eindpunt

Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen

Soort route

Wandelroute

Afstand

2,3 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website