Brunssummerheide Fietsroute

Heerlen Download deze route

Brunssummerheide Fietsroute

Heerlen Fietsroute 8,7 km Makkelijk
De heide die je zult ontdekken maakt deze fietsroute een ware beleving. Deze route zal je verrassen over hoe mooi het landschap hier is. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je fiets over nieuwe paden. Je zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk het terras op de heide om even te pauzeren. Wat een uitzicht! Parkeren en starten kan bij het infocentrum van de Brunssummerheide (schaapskooiweg 99 te Heerlen). Een complete fietsknooppuntenkaart met alle knooppunten in Zuid-Limburg is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schaapskooiweg 99 te Heerlen

Soort route

Fietsroute

Afstand

8,7 km

Knooppuntenlijst

35 > 76 > 77 > 78 > 79 > 74 > 35

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website