Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

He1 Heerlen

Heerlen Download deze route

He1 Heerlen

Heerlen Wandelroute 5,4 km Gemiddeld
In het zuiden van Heerlen, afgezonderd van het gezellige stadsgedruis, vind je de groene buitengebieden Imstenrade en Benzenrade. Dit verrassende gebied verken je op de wandelroute He1. Het dichte Imstenraderbos is met zijn hoge, oude beuken en kalkflora het ideale leefgebied voor uilen, roofvogels en vleermuizen. Parkeren kan bij het knusse eetcafé Het Koffiehuuske. Van daaruit volg je de weg omhoog, loop je links voorbij het kapelletje en volg je vanaf het infobord de paaltjes met de rode band.

Overzicht

Start- en eindpunt

Imstenrade 6, 6419 PL Heerlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website