Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

He2 Heerlen

Heerlen Download deze route

He2 Heerlen

Heerlen Wandelroute 6,0 km Makkelijk
Bij de bruisende, op-en-top stadse plaats Heerlen denk je misschien niet meteen aan donkere bossen met oude beuken en verborgen roofvogels en vleermuizen. 

Toch vind je dit spannende gebied wel degelijk in deze gemeente, en wel in de buitengebieden Imstenrade en Benzenrade. Deze avontuurlijke wandelroute laat je kennis maken met de begroeide hellingen van het Imstenraderbos, waar het dichte bladerdak het zonlicht filtert en de drukte van de stad ver weg is. 

Parkeer bij het Bourgondische eetcafé Het Koffiehuuske en laat je verbazen op deze route via de witte paaltjes.
Jenneke wandelt route he2 23 januari 2018

Jenneke neemt je mee op de route he2 in Heerlen. Deze route voert je vanaf Imstenrade richting Benzenrade, twee prachtige Natuurmonumenten-buitengebieden van Heerlen. Je ontdekt onder andere het Imstenraderbos! 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Benzenrade 2, 6419 PE Heerlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,0 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website