Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

He3 Heerlen

Heerlen Download deze route

He3 Heerlen

Heerlen Wandelroute 5,8 km Makkelijk
Laat je betoveren door het mysterieuze, dichte bos van Imstenrade, waar de vleermuizen fladderen en de uilen nestelen. In dit buitengebied van Heerlen verruil je de gezellige stad voor de rust van de schaduwrijke hellingbossen en dalen. De gele paaltjes wijzen je de weg op deze Natuurmonumentenroute van Imstenrade naar Benzenrade. Je sluit deze wandelroute in stijl af met een verrukkelijk seizoensgerecht bij café Het Koffiehuuske, aan de rand van het bos, waar je ook prima kunt parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Imstenrade 4-5, 6419 PL Heerlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,8 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website