Heideroute Heerlen

Heerlen Download deze route

Heideroute Heerlen

Heerlen Fietsroute 34,3 km Gemiddeld
Het mooiste heidelandschap vind je in de Brunssummerheide, zijn Duitse evenknie de Teverenerheide en tussen de verbindende plaatsen Heerlen, Brunssum, Schinveld en het Duitse Gillrath. Op deze fietsroute zoef je door de koele naaldbossen langs schitterende poelen en vennen en langs de uitgestrekte heidevelden, waar kuddes schapen vrij grazen. Vooral in augustus en september kleurt dit gebied diep paars. Je begint en eindigt de route bij de horecagelegenheid op de Brunssummerheide, waar je niet alleen goed kunt parkeren, maar na afloop ook heerlijk op het riante terras kunt genieten van een verrukkelijke pannenkoek of een milkshake.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

34,3 km

Knooppuntenlijst

35 > 74 > 33 > 99 > 57 > 3 > 64 > 65 > 40 > 108 > 79 > 78 > 77 > 76 > 35

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website