Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Heuvelroute Parkstad Limburg

Heerlen Download deze route

Heuvelroute Parkstad Limburg

Heerlen Fietsroute 27,8 km Gemiddeld
Het typische beeld van Zuid-Limburg zit vol met prachtige, maar steile heuvels, fikse beklimmingen en hoge toppen. Als deze hoog- en laagverschillen je wat te heftig zijn voor op de fiets, dan is het de moeite waard om een klein stukje uit te wijken naar Parkstad Limburg, Beste Reisbestemming ter Wereld volgens de World Travel & Tourism Council. De heuvels op de Heuvelroute Parkstad Limburg zijn verrassend toegankelijk en onderweg geniet je van gezellige dorpjes met hun zonnige terrasjes, de prachtige kastelen en kerken en de serene natuur met zijn mooie vergezichten. Deze fietsroute begin je al bij een van de mooiste locaties van Parkstad: kasteel Terworm, waar je ook goed kunt parkeren. Vervolgens rijd je langs de fietsknooppunten 53-54-57-88-89-51-101-53.

Overzicht

Start- en eindpunt

Prikkenis 1, 6412 PT Heerlen, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

27,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website