Rondje Heerlen RH Heerlen

Heerlen Download deze route

Rondje Heerlen RH Heerlen

Heerlen Wandelroute 5,4 km Makkelijk
Heerlen is de Zuid-Limburgse stad in opkomst. Met de Vijf Pleintjes, de levendige streetart in het centrum, de bruisende evenementen en het veelzijdige winkelaanbod gaat deze moderne stad helemaal met zijn tijd mee. Anderzijds blijft Heerlen ook trouw aan zijn verleden, dat duidelijk naar voren komt in het Romeinse Thermenmuseum, de kenmerkende St. Pancratiuskerk en de vele knipogen naar het mijnbouwverleden. Je kunt prima parkeren bij de parking Nieuw-Eijckholt in Heerlen, maar ook de trein brengt je middenin het hart van Heerlen. Als je midden tussen de vriendelijke Heerlenaren zelf van je drankje wil genieten, dan heb je een ruime keuze uit de gezellige terrasjes van het Pancratiusplein. Dit Rondje Heerlen is dankzij de verharde, gelijkmatige wegen ook heel geschikt voor rolstoelen of rollators. Deze wandelroute is niet bewegwijzerd.

Overzicht

Start- en eindpunt

Parking Nieuw-Eijckholt in Heerlen

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website