Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Rijk verleden

Ontdek het rijke erfgoed van Heerlen

Bekijk Heerlen door de ogen van de Romeinen, ridder Hoen of bijvoorbeeld de mijnwerkers. Ontdek het rijke erfgoed waaronder het oudste badhuis en één van de grootste kastelen van Nederland.

Ontdek de geschiedenis van Heerlen

1. Romeins Heerlen

Romeins Heerlen Bekijk Heerlen door de ogen van de Romeinen en ontdek het rijke erfgoed waaronder het oudste badhuis van Nederland.

2. Middeleeuws Heerlen

Middeleeuws Heerlen Bekijk Heerlen door de ogen van ridder Hoen en ontdek het rijke erfgoed waaronder één van de grootste kastelen van Nederland.

3. Mijnverleden

Mijnverleden Bekijk Heerlen door de ogen van de mijnwerkers en ontdek het verhaal achter het mijnverleden.

Historisch erfgoed in Heerlen

Meer over Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden